Verzend- en retourneerinformatie

Verzenden

Wij verzenden standaard met TNT Post. Dit heeft een aantal grote voordelen. TNT werkt met een Tracking nummer, dit nummer is bij ons op te vragen, waarna u kunt controleren waar het pakket zich bevind en wanneer het ongeveer wordt afgeleverd.
De postbode zal altijd twee bezorgpogingen doen waarna het pakket nog 3 weken lang op het dichtstbijzijnde postkantoor kan worden afgehaald. De postbode zal bij afwezigheid ook een poging doen het pakket bij de buren af te leveren. Dit komt in de praktijk zeer vaak voor. Hij is verplicht hier schriftelijk melding van te maken, maar het wordt nogal eens vergeten. Als u dit perse niet wil, kunt u dit het beste schriftelijk of telefonisch aan ons kenbaar maken.

Verzendkosten

Alle bestellingen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland.

Verzendkosten zijn inclusief BTW

Levertijden

Levering vindt plaats na ontvangst van de betaling. Voor producten op voorraad bedraagt de levertijd 3 tot 5 werkdagen.

 

Verzendkosten buitenland

Verzendkosten buiten Nederland vanaf € 2,50. De werkelijke verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Verzendkosten zijn inclusief BTW

Voor informatie over levertijden en tarieven buiten Nederland kunt mailen naar best4specials.com. Wij zullen trachten u zo goed mogelijk hierover te informeren.

 

Betaalmethoden

Best4specials kent 3 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.
 

Vooruitbetalen

U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer 13.04.54.028, t.n.v.: Best4specials
Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan Best4specials:


IBAN: NL36 RABO 0130 4540 28

BIC: RABONL2U

Vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

LET OP! U dient het bedrag zelf over te maken, wij sturen u geen acceptgiro!

 

Contant

BESTELLING ZELF AFHALEN
Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Vught. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor een afspraak.
Let op: u kunt bij afhalen alleen CONTANT betalen (geen pin, geen creditcard, geen cheques!)
 

Retouren
Het kan ooit eens voorkomen dat u een product wilt retourneren. Dit kan binnen 7 dagen na aflevering, mits de geleverde artikelen ongebruikt, in de originele verpakking en onbeschadigd zijn.
In de Algemene Voorwaarden vindt u aan welke vereisten u moet voldoen. Let op: de kosten van de retourzending komen voor uw eigen rekening. Ongefrankeerde paketten worden niet in ontvangst genomen. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn. Best4specials zal de aankoopvoorwaarde exclusief verzend- en rembourskosten binnen 14 dagen na ontvangst van de retourverzending terug betalen. Best4specials behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn verzonden. Best4specials behoud zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 7 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd.
Neem altijd eerst even contact met ons op als u iets wilt retourneren.